Aspley Hall, Huddersfield

Crookes Walker Consulting are pleased to announce the completion of Aspley Hall student accommodation common areas.

Crookes Walker Consulting Ltd worked in partnership with Preferred Spaces and Studio 74 architects to provide high tech, attractive new student common areas for Greystar, at their newly acquired site at Aspley Hall, Huddersfield.

CWC were commissioned by Greystar to design the Mechanical and Electrical services required to refurbish the common areas of both buildings.

Working closely with Studio 74, we were able to produce stunningly decorative, yet functional lighting designs and concealed Mechanical services to complement the new interiors. The fully refurbished common areas now boast unique features such as gaming rooms, study areas, a cinema and sunken den chill out space in what used to be a swimming pool!

The project was successfully handed over in January 2015.